Op locatie

Home

buiten 5

Een vorm van portretfotografie is buiten, in natuurlijke omstandigheden foto’s maken. Daarbij denk ik aan mooie plekjes langs één van de grote rivieren, bijvoorbeeld de Waal. Of een natuurgebied met waterpartijen, bankjes en bruggetjes en vaak hele mooie kleuren. De natuurlijke omstandigheden en de locatie zorgen ervoor dat de foto’s een uniek karakter krijgen, want geen enkele andere fotograaf kan dezelfde foto’s maken!

Het idee is dat we samen een concept bedenken, een plan van waaruit we gaan werken. We bepalen van te voren waar we foto’s gaan maken, de locatie. En hoe we dat gaan doen: bedenk wat je leuk vindt of zoek aansluiting bij een leuke hobby. Blijf vooral dicht bij jezelf en doe geen dingen waar je zelf niet achter staat of waar je achteraf spijt van krijgt. Er zijn legio mogelijkheden, hoe gekker het idee hoe specialer de foto!

Het enige nadeel van deze vorm van fotografie is dat we afhankelijk zijn van het weer. Dus als de datum een belangrijk gegeven is, dan zoeken we een binnen locatie!

Klik naar de foto's en schroom niet om contact te leggen.